Devica horoskop

27. March 2012

21.avgust – 20.septembar. Čovek rođen u ovom znaku je veoma ambicozan na poslovnom planu. Nije toliko sposoban kada je u pitanju učenje ili pronalaženje novih poslova. Osobe u ovog znaka su jakog karaktera i uvek žele da su pravedni. Ono za šta smatra da nije ispravno kritikuje. Kada bilo šta radi uvek voli da radi sa zdravim razumom. Nije naročito romantičan.

Žena rođena u ovom znaku se lako prilagođava bračnoj zajednici a isto tako i poslovnim obavezama. Nije mnogo ambiciozna, poslovi koje bi trebala da radi su bolničarka, učiteljica, službenica. Dobra je domaćica.

LJUBAV I BRAK

Muškarac rođen u ovom znaku je čvrstog karaktera. Nije mnogo romantičan, ali kada pronađe pravu devojku i kada se oženi sa njom tad postaje dobar bračni partner a isto tako i otac. U ženskom društvu najviše pokazuje smisao za humor.

Žena rođena u ovom znaku ima slične spoljne osobine kao i muškarac. Kada je u braku verna je i takođe je odlična majka. Dobra je domaćica.

POSLOVNOST

Za osobe rođene u ovom znaku karakteristična osobina je inteligencija i samodisciplina. Sa oprezom biraju prijatelje. Najbolje sarađuju sa Ribom, takođe i sa Bikom i Jarcem, Blizancima i Vodolijom. Strelac im odgovara kada je reč o energičnosti a Vaga u intelektualnim kvalitetima.

Categories: Horoskopski znakovi